طب سوزنی برای درمان اختلالات خواب


مدیر سایت 18 خرداد 1395 دقیقه مطالعه
طب سوزنی برای درمان اختلالات خواب

آیا اکثر شب ها دچار بی خوابی می شوید؟ آیا برای رفع این مشکل از دارو یا مکمل استفاده کرده اید و موفق نبوده اید؟

همه ما گهگاه دچار بی خوابی می شویم اما زمانی که این مشکل ادامه یابد و انرژی فرد و عملکرد ذهنی او را تحت تاثیر قرار دهد اختلال خواب نامیده می شود. اختلالات خواب از جمله اختلالات شایع بوده و برآورد می شود 50 تا 70 میلیون آمریکایی به انواعی از این اختلال مثل بی خوابی، خروپف، آپنه خواب، محرومیت از خواب و سندرم بیقراری پا مبتلا هستند.

زمانی که این اختلالات، مزمن شوند مشکلات حافظه، عدم تمرکز، اضطراب، افسردگی، کاهش میل جنسی و بیش فعالی را در پی خواهند داشت. همچنین اختلالات خواب می تواند خطر بروز بیماری های قلبی- عروقی، بیماری های رفلاکس معده و مری (GERD)، چاقی، دیابت و درد مزمن را افزایش دهد.

نحوه درمان موفقیت آمیز اختلالات خواب

ما  تاثیرات ناتوان کننده و نا امیدکننده اختلالات خواب را در بدن شما ارزیابی می کنیم. خواب ناکافی باعث کاهش هشیاری و ضعف حافظه شده و کارایی، سلامت و کیفیت زندگی را تحت تاثیر قرار می دهد. علائم اختلالات خواب می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • دشواری در به خواب رفتن در شب
  • بیدار شدن مکرر در طول شب و دشواری در به خواب رفتن مجدد
  • بیدار شدن بسیار زود در صبح
  • خواب آشفته همراه با غلت زدن و درد عضلات
  • احساس نداشتن استراحت کافی در طول شب
  • خواب آلودگی یا خستگی در روز
  • مشکل تمرکز

عوامل دخیل در اختلالات خواب شامل استرس، اضطراب، افسردگی یا تغییر محیط زندگی یا تغییر برنامه کاری است. مشکلات بالینی مثل درد مزمن، دشواری در تنفس، مشکلات سیستم تنفس، بیماری رفلاکس معده و مری (GERD)، بیماری تیروئید، سرطان، مشکلات عصبی، یائسگی یا بارداری نیز می تواند الگوی خواب شما را دگرگون کند. داروهای ضدافسردگی، داروهای مربوط به فشار خون، دکونژستانت ها، مکمل های کاهش وزن و کورتیکواستروئید ها نیز می توانند منجر به اختلال خواب شوند. کافئین، نیکوتین، الکل و دیر غذا خوردن در شب نیز از عوامل دخیل در بروز اختلالات خواب به شمار می آیند.

پزشکان معمولا برای این مشکل، آمبین(Ambien) ، سوناتا ((Sonata، لانستا (Lunesta) و داروهای دیگری که تنها باید مدت کوتاهی مصرف شوند را تجویز می کنند اما بسیاری از افراد مدت ها به اینگونه داروهای خواب آور وابسته می شوند. داروهای خواب غالبا عوارض جانبی جدی مثل اعتیاد به دارو، اختلالات شناختی و افزایش خطر زمین خوردن و تصادف را به دنبال دارند.

طی مشاوره اولیه وضعیت فعلی شما و همچنین شرح حال کامل شما بررسی می شود. تجربه هر فرد از خواب اختصاصی و منحصر به همان فرد است؛ هیچ دو فردی خواب را به یک شکل تجربه نمی کنند. هدف ما آگاهی از علائم جسمی، روحی و ذهنی شما است. پس از مشاوره، برنامه درمانی ویژه ای شامل طب سوزنی، لیزرآکوپانکچر، لیزر موضعی و طب گیاهی  به شما پیشنهاد می شود. قبل از شروع هر گونه درمان به همه سوالات شما پاسخ داده خواهد شد.

ادامه در :  درمان های ویژه ما برای غلبه بر اختلالات خواب – طب سوزنی (قسمت دوم)

برچسب‌ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rating*